10000stappenclash

De Vlaming beweegt te weinig. Amper 4 op 10 beweegt elke dag 30 minuten aan matige of hoge intensiteit (=beweegnorm). Daarom is het belangrijk om mensen op een eenvoudige manier aan te zetten om meer te bewegen. En elke dag 10.000 stappen zetten (of 8.000 voor 65-plussers) is een gemakkelijke manier om hierop in te spelen.

Is jouw buurt klaar voor een toffe uitdaging onder leiding van Sven Ornelis, waarbij je je buurtgenoten uitdaagt om meer te bewegen? Dan is de 10.000 Stappenclash in mei 2018 iets voor jullie! Schrijf je buurt in en stap samen mee naar de overwinning.

De buurtbewoners kunnen dagelijks online of via de 10.000 stappen-app hun stappen ingeven. Eén buurt wint: zij die na één maand de meeste stappen zetten. De winnaar krijgt een twintigbeurtenkaart voor het subtropisch zwemparadijs Lago Brugge Olympia.

Dit is een onderdeel van de 10.000 Stappenclash waarbij we strijden tegen andere Vlaamse gemeenten voor de titel van ‘Actiefste Stad of Gemeente’. Stap tijdens de maand mei mee en help de stad Brugge virtueel rond de wereld te stappen.

Klik op deelnemen om je buurt in te schrijven. Indien je buurt reeds ingeschreven is, dan moet je enkel nog een account aanmaken op www.10000stappen.be , jezelf toevoegen aan je respectievelijke buurt en dagelijks je stappen bijhouden.

Het bijhouden van je stappen kan via een stappenteller of via een stappenteller-app voor de smartphone. 

Kan je jouw buurt niet vinden of wil je individueel deelnemen? Dat kan: dan moet je enkel een account aanmaken op www.10000stappen.be, jezelf toevoegen aan de groep ‘Brugge’ en dagelijks je stappen bijhouden.

 

 

#sportersbelevenmeer

Deel deze pagina