logo 6 urenloop De vijfde editie al van dit populaire evenement! Na de honderden lopers vorige jaren, laten de Brugse hogeschoolstudenten zich opnieuw van hun sportiefste kant zien. De ludieke loopwedstrijd gaat dit jaar door op 't Zand

Tijdens deze loopwedstrijd nemen studenten en personeelsleden van de hogescholen het tegen elkaar op in een 6 uur durende loopestafette. Het team dat het meeste aantal rondjes van zo’n 300m loopt is de uiteindelijke winnaar, maar… ook originaliteit wordt beloond! Elk uur is er namelijk een themaronde waarbij de uitvoering de doorslag geeft wie de ronde wint. 

Wil je niet lopen maar komen genieten van de sfeer? Dat kan! Op het plein is er ook een heus studentendorp met muziek en randanimatie van sponsors en partners. Aan de bar kan je genieten van fris gerstenat, frisdranken en sportdrinks aan studentikoze prijzen.

Wanneer
Woensdag 17 oktober 2018 van 18u tot 00u

Opwarming loopteams vanaf 17u30
Startschot wedstrijd om 18u00
Afterparty in café Pick

Tickets
Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven kan op www.6urenloop.be.

Organisatie 
vzw Sphere in opdracht van Brugge Studentenstad (= stuvo Howest, stuvo VIVES, student affairs Europacollege, Zowe Verpleegkunde, Vesaliusinstituut en stad Brugge)

Deel deze pagina