affiche 6 urenloop 2017Wegens enorm succes, verlengd! Na de honderden lopers vorig jaar, laten de Brugse hogeschoolstudenten zich opnieuw van hun sportiefste kant zien. De beurshal is verdwenen, maar het vernieuwde parcours blijft trouw aan de vorige locatie. De ludieke loopwedstrijd zal dit jaar dus in openlucht op het beursplein plaatsvinden. 

Tijdens deze loopwedstrijd nemen studenten en personeelsleden van de hogescholen het tegen elkaar op in een 6 uur durende loopestafette. Het team dat het meeste aantal rondjes van zo’n 300m loopt is de uiteindelijke winnaar, maar… ook originaliteit wordt beloond! Elk uur is er namelijk een themaronde waarbij de uitvoering de doorslag geeft wie de ronde wint. 

Wie houdt de studenten kinesitherapie uit KU Leuven campus Brugge van een tweede overwinning?  Welke studentenclub durft het vuur aan de schenen leggen van Aethyra? Volg de race live en schreeuw je favoriete team naar de overwinning op woensdag 25 oktober!

Wil je niet lopen maar komen genieten van de sfeer? Dat kan! Op het middenplein is er een heuse "STUDENT VILLAGE" met muziek en randanimatie van sponsors en partners. Aan de bar kan je genieten van fris gerstenat, frisdranken en sportdrinks aan studentikoze prijzen.

Wanneer

Woensdag 25 oktober 2017 van 18u tot 00u
Opwarming loopteams vanaf 17u45
Startschot wedstrijd om 18u00

Tickets

Deelnemen is gratis en inschrijven kan op www.6urenloop.be.

Organisatie 

vzw Sphere in opdracht van Brugge Studentenstad. 

Deel deze pagina