85-plussers ontvangen vanaf deze week brief voor boostervaccinatie

29
sep
2021

Vanaf deze week worden alle inwoners van 85 jaar en ouder uitgenodigd voor een bijkomend vaccin of boostervaccinatie.

Deze extra prik is nodig om hen nog beter te beschermen. Iedereen wordt op vraag van de Vlaamse overheid gevaccineerd met een Pfizervaccin, ongeacht het soort vaccin dat al eerder dit jaar werd toegediend.

Burgemeester Dirk De fauw: “Wie een uitnodiging ontvangt voor een extra prik, kan vanaf 9 oktober terecht op de nieuwe locatie, met name het Vaccinatiecentrum in B-Park (Blankenbergse Steenweg 420). Dit zal ook op de brief vermeld staan.”

Voordelig met de taxi

“We bieden aan onze inwoners ouder dan 85 jaar opnieuw de mogelijkheid om voordelig met de taxi naar het Vaccinatiecentrum in het B-Park te komen. Alle praktische info hiervoor staat op de brief vermeld die ze in de bus krijgen”, aldus burgemeester Dirk De fauw.

Wie de voorbije weken al een uitnodiging ontving voor een extra prik omwille van een immuniteitsstoornis en hier niet op inging, ontvangt geen nieuwe uitnodiging. Deze burgers blijven evenwel welkom om zich te laten vaccineren. Men kan daarvoor het Huis van de Bruggeling contacteren via tel. 050 44 8000.