Airbag is een tweejaarlijks internationaal accordeonfestival in Brugge.

Op het festival leer je het instrument accordeon kennen in uiteenlopende muziekgenres. Het accordeon ontpopt zich op Airbag tot het mobiel feestinstrument bij uitstek.

Cultuurcentrum Brugge werkt het programma uit in samenwerking met lokale, nationale en internationale partners. En er gaat veel aandacht uit naar ontluikend en pril talent. Op die manier is Brugge om de twee jaar de hoofdstad van Accordistan, met concerten op straten en pleinen, in theaterzalen, een spiegeltent en wijkcentra, zowel in het centrum van Brugge als in de brede rand.

Wanneer
Volgende afspraak: 2018 (data bekend vanaf juni 2017)

Waar
Diverse locaties.

Programma

Download hier de festivalbrochure

Tickets

Ticketkantoor Cultuurcentrum Brugge
enkel telefonisch bereikbaar, t 050 44 30 60
openingsuren: van maandag tot vrijdag van 13 u. tot 18 u., op zaterdag van 10 u. tot 13 u.

In&Uit Brugge
't Zand 34 (bij Concertgebouw)openingsuren: van maandag tot zaterdag van 10 u. tot 17 u., op zon- en feestdagen van 10 u. tot 14 u.

Online

www.ccbrugge.be
als er online tickets beschikbaar zijn, dan staat er bij de uitgebreide infofiche van de voorstelling rechts bovenaan een rode cirkel 'koop ticket'. Als je hierop klikt, word je doorverbonden naar de ticketing.
Wanneer een voorstelling uitverkocht is, verschijnt op diezelfde plaats een zwarte cirkel met de vermelding 'uitverkocht'. Bij de aankoop van tickets online betaal je geen reserveringskost. Enkel wanneer de tickets nog aan de avondkassa geprint moeten worden, betaal je 1 euro per ticket.

Organisatie

Georganiseerd door Cultuurcentrum Brugge.

Raadplaag de programmatie van Cultuurcentrum Brugge

 

 

Deel deze pagina

Contactinformatie