Ons tweejaarlijkse festival rond het accordeon is ondertussen een feestelijke vaste afspraak. Nieuw dit jaar is dat we ons laten bijstaan door een gastcurator. Voor deze eerste keer is dat Vlaams accordeonvirtuoos Gwen Cresens. De spiegeltent Magic Mirrors aan de Kruisvest wordt tijdens de tweede week opnieuw het stomende festivalcentrum. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 16 maart 2018. 

Wanneer
6 mei t.e.m. 3 juni 2018

Waar

Diverse locaties.

Programma

www.airbagfestival.be

Tickets

Ticketkantoor Cultuurcentrum Brugge
enkel telefonisch bereikbaar, t 050 44 30 60
openingsuren: van maandag tot vrijdag van 13 u. tot 18 u., op zaterdag van 10 u. tot 13 u.

In&Uit Brugge
't Zand 34 (bij Concertgebouw)openingsuren: van maandag tot zaterdag van 10 u. tot 17 u., op zon- en feestdagen van 10 u. tot 14 u.

Online

www.ccbrugge.be
als er online tickets beschikbaar zijn, dan staat er bij de uitgebreide infofiche van de voorstelling rechts bovenaan een rode cirkel 'koop ticket'. Als je hierop klikt, word je doorverbonden naar de ticketing.
Wanneer een voorstelling uitverkocht is, verschijnt op diezelfde plaats een zwarte cirkel met de vermelding 'uitverkocht'. Bij de aankoop van tickets online betaal je geen reserveringskost. Enkel wanneer de tickets nog aan de avondkassa geprint moeten worden, betaal je 1 euro per ticket.

Organisatie

Georganiseerd door Cultuurcentrum Brugge.

 

 

 

Deel deze pagina

Contactinformatie