Al meer dan 2.000 Bruggelingen op reservelijst 55+

20
apr
2021

In Brugge kregen al meer dan 30 procent van alle volwassenen een eerste vaccin en bijna 10 procent ook al een tweede. Sinds vorige week heeft Stad Brugge een reservelijst aangemaakt waarop 55-plussers zich kunnen registreren om onbenutte afspraakmomenten in het vaccinatiecentrum in te vullen.

Burgemeester Dirk De fauw: “Al meer dan 2.000 mensen hebben zich intussen geregistreerd. Ter verduidelijking, wanneer alle 65-plussers uitgenodigd zijn, worden de uitnodigingen voor het vaccinatiecentrum verstuurd naar de risicopatiënten. De reservelijst wordt enkel gebruikt om de plaatsen in te vullen die op het laatste moment vrijkomen.”

55-plussers kunnen zich op de lijst registreren op een van onderstaande manieren:

  • Het formulier op volgende link in te vullen: www.brugge.be/reservelijstvaccinatie55plussers
  • Een e-mail te sturen naar vaccinatie@brugge.be met alle gegevens (naam, adres, rijksregisternummer, telefoonnummer, e-mailadres, tijd die men nodig heeft om naar het vaccinatiecentrum te komen, beschikbare momenten en of men alleen of met een begeleider komt).
  • Contact op te nemen met het Huis van de Bruggeling op het nummer 050 44 8000.

Wie zich registreert op de reservelijst, maar ondertussen een uitnodigingsbrief voor vaccinatie krijgt, wordt gevraagd zich te laten schrappen van de reservelijst. Dit kan via vaccinatie@brugge.be of 050 44 8000.