Anna zoektocht

In juli en augustus is er in samenwerking met Clavis een gratis zoektocht voor de jongsten in het stadscentrum. Personage Anna staat centraal in deze zoektocht en maakt deel uit van de boekenreeks die Kathleen Amant schreef. Tijdens deze zoektocht kom je alles over Anna te weten: wie is haar lievelingsknuffel, wat is haar lievelingsfruit, -dier, -boek, en -instrument, wat eet ze het liefst, waarmee gaat ze zwemmen, hoeveel jaar is ze …

 

 

Na de zeer succesvolle vier vorige edities trekken we voor deze zoektocht naar een ander stadsdeel waar kindjes en hun gezinnen de leuke Brugse winkelstraten kunnen ontdekken. De route is zo'n 2-tal kilometer en loopt vanaf de Sint-Amandsstraat verder langs de Markt, Burg, Dijver, Mariastraat, Sint-Salvatorskerkhof, Korte Vuldersstraat en eindigt bij In & Uit op ’t Zand.

Wie zoekt, die vindt

Het is speuren naar de leuke figuurtjes en bij de handels- en horecazaken kunnen de deelnemertjes (peuters en kleuters tot 5 à 6 jaar) het antwoord op een vraag terugvinden.

De Start van de zoektocht is bij Clavis (Sint-Amandsstraat 5). Daar kunnen alle deelnemers een zoektochtboekje ophalen. De route eindigt bij In & Uit (Concertgebouw, ’t Zand 34) waar de deelnemers een leuk en creatief cadeautje krijgen.

Openingsuren start - Clavis: maandag – zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Openingsuren einde - In & Uit: maandag – zaterdag: 10.00 – 13.00 en 14.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen: 10 tot 14 uur

Voorleesmomenten

Elke woensdag, donderdag en zaterdag kan je om 14 uur luisteren naar een Anna verhaaltje in het Concertgebouw ('t Zand 34). De sessies zijn gratis en beperkt tot 30 kindjes. Snel inschrijven is de boodschap. Inschrijven kan via deze link

Veel plezier!

Contactinformatie