AVIRA Autodelen

Heb je af en toe een (rostoelvriendelijke) wagen nodig, maar heb je er geen? Dan is autodelen de geknipte oplossing voor jou! Autodelen betekent dat verschillende personen of gezinnen om beurten gebruikmaken van één of meer auto’s. Ook Curando vzw (Brugge) ziet de voordelen van autodelen in en vond het daarom hoog tijd om van start te gaan met een eigen autodeelproject.

Avira cover infogids

Daarom stelt Curando vzw een wagen en busje ter beschikking voor de buurt. Niet alleen mensen met een mobiliteitsbeperking kunnen hier gebruik van maken, maar ook buurtbewoners kunnen de wagen ontlenen om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Er staat eveneens een rolstoelfiets en een duofiets ter beschikking.

 

 

 

 

Praktisch

Concreet maak je een afspraak met Curando vzw en onderteken je een contract, daarna kan je de wagen reserveren via een online reservatiekalender en na gebruik betaal je het aantal gereden kilometers. De auto wordt op het afgesproken tijdstip afgehaald en teruggeplaatst op de standplaats (Speelpleinlaan 39, 8310 Brugge).

Procedure

Wat moet je doen om deze wagen te gebruiken?

  • Om deel te nemen aan het autodeelsysteem dien je lid te worden van Autodelen.net. Dit kan door 10 euro over te schrijven op het rekeningnummer  BE50 7340-1082-6118.
  • je maakt een afspraak via autodelen8310@curando.be .
  • Je wordt geregistreerd als gebruiker en kan de auto reserveren na ondertekening van de uitleenovereenkomst en voorlegging van een geldig rijbewijs.
  • Een rit reserveren, gebeurt via het online reserveringssysteem
  • Gebruikers krijgen vooraf een woordje uitleg over het gebruik van de auto. 
  • Maandelijks ontvang je een factuur.

 

Interesse? Neem contact op met Curando vzw en maak een afspraak door een mail te sturen naar autodelen8310@curando.be

Meer info over autodelen: www.autodelen.net/avira

Deel deze pagina

Contactinformatie