Babbelkarre aanvragen

Babbelkarre - leeg


Opgelet:
De babbelkarre is in onderhoud en kan niet ontleend worden tot en met de paasvakantie 2023. De babbelkarre is weer beschikbaar na de paasvakantie 2023.

 

De Babbelkarre is een mobiele ontmoetingsplaats, een echte eye-catcher! Het is een gezellig ingerichte aanhangwagen die kan dienen als tijdelijke trekpleister in de buurt. Wil je dat deze pop-up ontmoetingsplaats het gespreksonderwerp wordt in jouw buurt? Maak dan met een kleine ontmoetingsplek, een groot verschil, en vraag de Babbelkarre aan voor jouw buurt.

Voorwaarden

Ontleningsprocedure

 • Je kan de Babbelkarre aanvragen als gekend buurtcomité. Dit zijn buurtcomités die in het verleden al gebruik maakten van een Buurtcheque of een Buurtoppepper.
 • De Babbelkarre ontleen je voor een periode van minstens twee weken. Geef via je aanvraag een periode op, niet alleen de datum van een gepland evenement. 
 • Je moet de Babbelkarre zelf ophalen op de plaats waar de Babbelkarre op dat moment staat.
 • Voor ophaling heb je een auto / bestelwagen met trekhaak nodig.
 • Voorzie zelf een extra nummerplaat om op de aanhangwagen (Babbelkarre) te bevestigen.

Procedure

 1. Vraag de Babbelkarre online aan
  (Je kan de babbelkarre ook vragen via het aanvraagformulier voor een  buurtcheque. Kruis dan het vinkje in het formulier aan en geef een periode van minstens twee weken op).
 2. Brugse Buurten onderzoekt je aanvraag. 
 3. Is de Babbelkarre nog beschikbaar in de gevraagde periode, dan ontvang je een bevestiging.
 4. Maak 14 dagen voor de voorziene datum van ophaling praktische afspraken omtrent uur en plaats van ophaling met Brugse Buurten. Doe dit via mail of telefonisch.

Contactinformatie