Belevingsloop Koude Keuken

In het kader van de ‘Vlaamse Loopweek’ organiseert de sportdienst net zoals vorig jaar geen  traditionele loopcross - die al meer dan 25 jaar een begrip is - maar wel een echte belevingsloop. 
 
Loop samen met je klasgenoten en je vrienden een parcours van 850 meter met 10 leuke hindernissen. De belevingsloop is er voor iedereen, er wordt ook in gemengde groepen van meisjes en jongens gelopen. De obstakels zijn zo gebouwd dat ze voor iedereen haalbaar zijn en je mag elkaar zelfs helpen. 
 
Beleving en fun staan voorop, daarom zal er ook geen eindklassement zijn. Wel krijgt elke deelnemer een punt voor deelname aan het Brugse Loopcriterium. 
De Belevingsloop Koude keuken maakt deel uit van het  MOEV-loopcriterium
 
Kom af en beleef een leuke sportieve namiddag door de hindernissen samen te overwinnen!
 
PRAKTISCH: 
 
Waar? 
Domein De Koude Keuken, Zandstraat 284, 8200 Brugge
start en aankomst aan de schietstand
 
Wanneer? 
Woensdag 29 september vanaf 14.15 u
 
Wie? 
Voor alle meisjes en jongens van het derde leerjaar tot en met het tweede middelbaar. De deelnemers van het derde leerjaar tot het zesde leerjaar lopen één ronde, de deelnemers van het middelbaar lopen twee rondes.
 
                                                                 
Coronamaatregelen? 
Alles wordt georganiseerd volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen                 
 
De ‘Vlaamse loopweek voor scholen’ is een initiatief van MOEV en Sport Vlaanderen in nauwe samenwerking met de gemeentebesturen, het Netwerk Lokaal Sportbeleid en de Vlaamse Atletiekliga. 
 
De ‘Belevingsloop Koude Keuken’ wordt georganiseerd door Stad Brugge met medewerking van Olympic Brugge en Survivalrunclub West-Vlaanderen.
                               

 

#BruggeBeweegt #BruggeSport #SportersBelevenMeer

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    Door corona werken we tijdelijk uitsluitend op afspraak. Leg je afspraak vast via https://afspraken.brugge.be. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be

    • Vandaag van 08:30 tot 17:00
    • Morgen van 08:30 tot 20:00 (Telefonisch te bereiken tot 17.00 u.)
    Alle openingsuren