Belevingsloop Koude Keuken

In het kader van de ‘Vlaamse Loopweek’ organiseerde de sportdienst op woensdag 29 september, net zoals vorig jaar geen traditionele loopcross - die al meer dan 25 jaar een begrip is - maar wel een echte belevingsloop. 
 
Samen met klasgenoten en vrienden werd een parcours van 850 meter met 10 leuke hindernissen gelopen. De belevingsloop was er voor iedereen,  ook voor gemengde groepen van meisjes en jongens. De obstakels waren zo gebouwd dat ze voor iedereen haalbaar waren, elkaar zelfs helpen was geen probleen. 
 
Beleving en fun stonden voorop, daarom was er geen eindklassement. Elke deelnemer kreeg een punt voor deelname aan het Brugse Loopcriterium. 
De Belevingsloop Koude keuken maakte deel uit van het  MOEV-loopcriterium
 
Waar? 
Domein De Koude Keuken, Zandstraat 284, 8200 Brugge
start en aankomst aan de schietstand
 
Wie? 
Voor alle meisjes en jongens van het derde leerjaar tot en met het tweede middelbaar. De deelnemers van het derde leerjaar tot het zesde leerjaar lopen één ronde, de deelnemers van het middelbaar lopen twee rondes.
 
Beleef het opnieuw!
                                                       
De ‘Vlaamse loopweek voor scholen’ is een initiatief van MOEV en Sport Vlaanderen in nauwe samenwerking met de gemeentebesturen, het Netwerk Lokaal Sportbeleid en de Vlaamse Atletiekliga. 
 
De ‘Belevingsloop Koude Keuken’ werd georganiseerd door Stad Brugge met medewerking van Olympic Brugge en Survivalrunclub West-Vlaanderen.
                               

 

#BruggeBeweegt #BruggeSport #SportersBelevenMeer

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    Door de coronamaatregelen werken we op afspraak. Maak snel en eenvoudig je afspraak via afspraken.brugge.be of 050 44 8000. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be

    • Vandaag van 08:30 tot 12:30 (Op zaterdag telefonisch niet bereikbaar)
    • Morgen gesloten
    Alle openingsuren