Bike to Work

Stad Brugge is al jaar en dag een echte fietsstad, en dat willen we graag nog wat extra in de verf zetten. Met het Bike to Work-project willen we de Brugse bedrijven en hun werknemers stimuleren om het woon-werkverkeer zo veel mogelijk met de fiets af te leggen.

Bike to Work is een platform waar je als werknemer door naar het werk te fietsen bike coins oftewel fietsmunten kan verdienen. Deze coins kunnen worden ingewisseld voor kortingsbonnen aangeboden door de Fietsersbond, je werkgever of de Stad. Op het einde van het jaar kan je deelnemen aan de Veloterij, de online fietsloterij, waar er prachtige prijzen te winnen zijn.

Als werkgever is dit een mooie stap in het fietsbeleid van je bedrijf en krijg je bovendien een mooi overzicht van hoeveel elke werknemer fietst, het aantal kilometers, hoeveel dagen er zijn gefietst en hoeveel CO2 ze daarmee uitsparen, waardoor de uitbetaling van de fietsvergoeding veel gemakkelijker wordt.

Als je bedrijf gelegen is op grondgebied Brugge, geniet je bovendien van 15% korting op de instapkost voor het Bike to Work-platform.

Voor meer algemene informatie over dit duurzaam fietsproject neem zeker eens een kijkje op de website.

Dit project is een samenwerking tussen Stad Brugge en de Fietsersbond.

         

#BruggeBeweegt #BruggeSport #SportersBelevenMeer

Contactinformatie