Blijf Bewegen

Op sporten staat geen leeftijd. Jong of minder jong, sporten blijft een aangename en gezonde vrijetijdsbeleving. Meer zelf, sporten stimuleert zowel ons fysiek als geestelijk welzijn.

De dienst Sport en de buurtcentra van Mintus bundelen vanaf 2023 de krachten en schotelen je een gezamenlijk beweeg- en sportaanbod voor.

Onder de noemer ‘Blijf Bewegen’ kun je tijdens weekdagen op heel wat locaties in Brugge terecht. Het aanbod omvat de lessen van de vroegere Seniorensportacademie van de dienst Sport en de lessen die de verschillende buurtcentra van Mintus aanbieden. 

Waar en wanneer?

Bekijk het aanbod

In deze brochure kun je per activiteit zien op welke manier je al dan niet moet inschrijven.

Procedure

Je kunt alle activiteiten in de brochure betalen met de beurtenkaart ‘Blijf Bewegen’ (ter vervanging van de Seniorensportkaart).

De kaart kost 5 euro voor 10 vakjes van 0,5 euro. Deelnemen kost 0,5 euro tot 6 euro, afhankelijk van de activiteit. De sportverantwoordelijke schrapt telkens per beurt het aantal vakjes.

De beurtenkaart ‘Blijf bewegen’ zijn te koop in:

  • Sporthal Tempelhof, De Landdijk, Koude Keuken en Daverlo
  • Huis van De Bruggeling
  • De verschillenden dienstencentra van Brugge
  • In&Uit Brugge

Reserveer je les (indien nodig) via de website en kom op het afgesproken uur naar de sportlocatie. Laat je kaart afstempelen bij aanvang van de les.

Meebrengen

Sportieve kledij

Bedrag

5 euro voor een beurtenkaart ‘Blijft Bewegen’. De sportverzekering is inbegrepen bij deelname aan de sportactiviteiten.

Contactinformatie