Blue-bike blaast tien kaarsjes uit: cadeautje voor de abonnees

18
jun
2021

Ken jij Blue-bike al? Dat zijn de blauwe deelfietsen die je intussen aan meer dan 80 trein-, tram-, busstations en enkele P&R’s kan terugvinden over heel België. Ook aan het station van Brugge tref je Blue-bike aan.

Gedaan met filestress, een parkeerplaats zoeken of lang wachten op een aansluiting na je treinreis. Want dankzij Blue-bike verplaats jij je in alle vrijheid op de meest flexibele manier voor de laatste kilometers van je verplaatsing. 

Dit jaar bestaat Blue-bike 10 jaar en dat wil het deelsysteem vieren! Daarom kan jij nu tijdelijk gratis lid worden bij Blue-bike! Want wie lid wordt van Blue-bike tussen 1 juli en 31 augustus 2021 betaalt het eerste jaar geen lidgeld.
 
Een mooi verjaardagscadeau van 12 euro! Je betaalt enkel voor de ritten die je maakt aan het voordelige tarief van maximaal 3,15 euro voor de eerste 24 uur. Lid worden doe je in slechts enkele klikken via de website www.blue-bike.be 
Meer lezen over de actie? Ga naar www.blue-bike.be/10jaarbluebike 

Ben je al lid? Geen nood, jij viert mee! Begin juli valt er ook voor jou een verrassing in de bus. Feest mee en geniet van alle voordelen van Blue-bike!