Brugge doet weer mee aan de Warmathon van Music For Life

9
okt
2017

Geen Warmste Week zonder de Warmathon, het sportiefste Warmste Week-evenement van Music For Life. Ook dit jaar kan de Vlaming warmlopen voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life. De Warmathon keert terug naar de vijf provinciehoofdsteden en ook Brugge is er voor de derde opeenvolgende keer bij (na 1 jaar Koude Keuken en 1 jaar Minnewater/Albertpark).

Voor de Warmathon in Brugge op donderdag 21 december 2017 (van 14.00 tot 20.00 uur) liggen de start en aankomst opnieuw in het Minnewaterpark, net zoals vorig jaar. Nieuw is de doortocht langs het Begijnhof (sinds 1998 op de Unesco Werelderfgoedlijst). Uitzonderlijk voor de Warmathon blijft het Begijnhof later open en kan iedereen 's avonds in dit unieke decor rondjes lopen.

Stijn Vlaeminck en Cath Luyten

Burgemeester Renaat Landuyt: “We hopen natuurlijk, net zoals bij de vorige edities, op een massale opkomst. Hoe meer kilometers er gelopen worden, hoe beter, want de opbrengsten van dit loopfestijn worden doorgestort naar diverse goede doelen. De Bruggeling kan dus letterlijk zijn beste beentje voorzetten.”

De podiumpresentatie is dit jaar in handen van Stijn Vlaeminck en Cath Luyten. Daarnaast verzorgen Freaquency (winnaar van MNM Start to DJ 2012) en Shizzle Le Sauvage (o.a. bekend van de Studio Brussel-filefuif) de muzikale animatie langs het loopparcours.

Inschrijven kan via dewarmsteweek.be en kost vijftien euro.

Deel deze pagina