Brugge Foundation opent de tuin van de Godelieve-abdij

7
aug
2017

Brugge Foundation werft private en openbare fondsen om Brugs onroerend erfgoed maatschappelijk verantwoord te herbestemmen en te beheren. Een project van de Brugge Foundation is de Godelieve-abdij.

In augustus is de tuin van de abdij een aantal dagen open voor het publiek.

Samen met BOER KIMPE en met de jongeren van KUNSTENAL wordt voorzien in aangepaste animatie tijdens de openstelling.

BOER KIMPE wil rond zijn caravan mensen samen brengen op minder evidente plekken, en deze zo meer bekendheid geven. Ze wil de sociale band versterken tussen mensen, hier meer in het bijzonder in het West-Bruggekwartier.

KUNSTENAL wil van de abdijsite een rustige en ontspannende lunchplek maken voor onze actieve medeburgers. Iedereen die wil, kan dus komen picknicken.

In augustus gaan de deuren nog open op volgende dagen:

  • Maandag 14 augustus gaat om 15.00u Boer Kimpe's Kubb tornooi door, met tapasbar en biosap en-bier. Inschrijven voor het spel via boerkimpe@gmail.com

  • Woensdag 23 augustus organiseert Kunstenal een eerste Picknick Uniek van 11.30u tot 15.00u. Een lokaal Brugs muzikant zal aangepaste akoestische muziek brengen, Kunstenal zorgt voor een drankje.  

  • Woensdag 30 augustus plannen we als einde van de zomermaand een dubbelactiviteit.
    • ​Picknick Uniek van 11.30-15.00 gaat opnieuw door in de abdijtuin
    • Aansluitend vanaf 17.00uur (tot ca. 20.00u) een After Work aperitief met Boer Kimpe met echt abdijbier, en een streepje muziek. De tuin blijft de ganse namiddag open voor bezoekers.

Meer informatie: www.bruggefoundation.be of info@bruggefoundation.be

Deel deze pagina