Brugge Leeft Jongerenpas

Brugge Leeft jongerenpas 2015-2016

Elke Brugse jongere van 16 tot en met 24 jaar en elke hogeschoolstudent in Brugge ontvangt bij het begin van het academiejaar gratis een Brugge Leeft jongerenpas.

Deze jongerenpas

  • heeft een usb-stick (enkel voor 16-jarigen en eerstejaarsstudenten aan een Brugse hogeschool)
  • brengt je dichter bij het uitgebreide cultuur- en vrijetijdsaanbod van Brugge
  • geeft je tal van kortingen en voordelen in verschillende Brugse zaken.

een overzicht van alle alle Brugse zaken, verenigingen, cafés, restaurants en winkels die op vertoon van de jongerenpas een korting aanbieden of iets extra geven vind je op de website van Brugge Leeft: www.bruggeleeft.be

Ga je graag een avondje uit naar een toneelvoorstelling, rockoptreden of een dansvertoning? Ga dan met je pas naar In&Uit in het Concertgebouw en laat je registreren. Voortaan betaal je geen reservatiekosten meer voor culturele voorstellingen. Bovendien krijgen studenten uit Vives, KU Leuven campus Brugge, Howest en Zowe Verpleegkunde een extra korting van € 2.50 of € 5. Deze korting is geldig op voorstellingen van Cultuurcentrum Brugge, Cactus Muziekcentrum, Kaap, Eyespyrecords, Comedyshows en Concertgebouw Brugge. 

Ontdek ook de cafégids van Brugge die een overzicht biedt van meer dan 100 cafés in de meest uiteenlopende genres. 

Je kan Brugge Leeft volgen via facebook, twitter, instagram, pinterest of via de app voor iPhone en smartphones. Brugge Leeft is dé sleutel tot een bruisend en spannend jaar met tal van voordelen. 

Deel deze pagina