Vrijwilligerscentrale verdeelde al 11.000 kortingskaarten

13
Feb
2020

De vijfde editie van de ‘Doe Goed Pas’, een unieke kortingskaart van de Brugse Vrijwilligerscentrale, is opnieuw een groot succes. Schepen van Preventie Mathijs Goderis: “Er zijn ondertussen ruim 11.000 Doe Goed Passen de deur uit. Stad Brugge wil hiermee alle vrijwilligers en mantelzorgers hartelijk bedanken voor hun engagement. Vrijwilligers en mantelzorgers zijn immers niet weg te denken in onze samenleving. Het zijn onze helden van elke dag.” 

Feestelijk jasje 

Burgemeester Dirk De fauw: “De Brugse Vrijwilligerscentrale lanceerde de allereerste Doe Goed Pas naar aanleiding van hun vijfjarig bestaan. Deze kortingskaart voor Brugse vrijwilligers en mantelzorgers was een primeur voor België. Vijf jaar later viert de Vrijwilligerscentrale zijn tiende verjaardag en goot daarom de kortingskaart in een extra feestelijk jasje.”

Bovenop het feestelijk jasje van de Doe Goed Pas 2020 biedt de Brugse Vrijwilligerscentrale een nog uitgebreidere groep aanbieders een korting aan. Daarnaast kunnen ook de Brugse vrijwilligersorganisaties via een leuke korting of geschenkje hun dankbaarheid aan hun eigen vrijwilligers maar ook naar al die andere vrijwilligers en mantelzorgers laten zien.

Zin om te vrijwilligen?

Meld je aan op de website van de Vrijwilligerscentrale via www.brugge.be/vrijwilligerswerk

Spring binnen in de Vrijwilligerscentrale, Kraanplein 6, 8000 Brugge op dinsdag/donderdag van 9 tot 12 u. en woensdag van 14 tot 17 u.

Vrijwilligerscentrale@brugge.be | 050 44 82 22