Kom met je buurt naar MOOOV-filmfestival

 

De voorstelling is uitverkocht - inschrijven / tickets kopen is niet meer mogelijk

Van 17 tot 28 april 2023 staat filmfestival MOOOV weer garant voor kwalitatieve wereldcinema.

MOOOV haalt ieder jaar films uit alle hoeken van de wereld naar de Brugse binnenstad. Samen met hen bied Stad Brugge jullie de kans om met de buurt een unieke filmavond mee te maken.

Op dinsdag 18 april nodigt MOOOV de buurtcomités uit in de Stadsschouwburg voor de film ‘Waltz With Bashir’ met live muzikale begeleiding van het Brugse strijkorkest Bryggen.

Het gaat om een krachtige animatiedocumentaire die door de National Society of Film Critics uitgeroepen werd tot beste film van 2008. Waltz with Bashir verlegde de grenzen van het genre, en rijfde filmprijs na filmprijs binnen: een Golden Globe, een César, en ook… een European Film Award voor de beklijvende soundtrack van Max Richter. Het nagelnieuwe strijkorkest BRYGGEN, onder leiding van violiste Jolente De Maeyer, doet je deze animatiedocu beleven als nooit tevoren door de muziek live bij de film te brengen.

Na de film krijg je een drankje in de foyer.

Praktische info

  • Kostprijs: 9 euro pp (ipv 27 euro) - drankje in foyer inbegrepen.
  • Data: dinsdag 18 april 2023 – 20.00 u.
  • Locatie: Stadsschouwburg

(de voorstelling is uitverkocht - inschrijven is niet meer mogelijk)

Diende je je aanvraag in, dan krijg je als buurtcomité een factuur opgestuurd. Pas wanneer deze factuur is betaald, ben je zeker van inschrijving. De tickets zullen ter plaatse, per buurtcomité, klaarliggen.


Ingeschreven op onze nieuwsbrief? Dan krijg je over deze activiteiten nog bericht via mail.
Check nu en dan de nieuwsberichten op de website.

Contactinformatie