Petanque en luchtdruk-schieten

Samen met je buurt kan je op vaste data onder professionele begeleiding aan sport doen. Om een sportactiviteit te boeken is een minimumdeelname van zes buurtbewoners vereist.

Petanque

De sessies petanque zijn VOLZET! Inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk.

Kennismaken met petanquesport tijdens een namiddagje bij de Petanqueclub De Gulden Kamer! Je wordt verwacht om 14 u voor een korte uitleg. Nadien wordt een meli-melo (mix) in twee ronden ingericht, waarbij je tussendoor kan genieten van koffie met pannenkoeken.

  • Plaats: P.C. De Gulden Kamer, Blauwkasteelweg 28A, Sint-Kruis
  • Maximum aantal deelnemers: 25
  • Kostprijs: gratis

Schieten met luchtdrukwapens

Bekwaam je in het schieten met luchtdrukwapens, niet met echte kogels, maar met hypermoderne lasertechnologie! De trainers van Koninklijke Schuttersvereniging Sint-Pieters-Roos staan in voor deskundige begeleiding.


Ingeschreven?
Na je online inschrijving  ontvang je van de dienst Sport zo snel mogelijk bevestiging van de gekozen sport(en) en datum. Bij de bevestiging ontvang je ook een deelnemerslijst.

Deze lijst bezorg je ingevuld terug aan de dienst Sport, minstens één maand vóór datum van de sportactiviteit. Pas dan is je inschrijving definitief!

Contact:
Voor meer informatie over het sportaanbod kan je terecht bij Mieke Engelbeen of  Hilde Bellens (tot 1 mei 2023) en de dienst Sport:
mieke.engelbeen@brugge.be, hilde.bellens@brugge.be en sportdienst@brugge.be

In de loop van het jaar wordt bekeken of nog andere sportieve samenwerkingen met de Sportdienst mogelijk zijn.

 

Contactinformatie