Project R30 - stationsomgeving: communicatie

In de loop van dit project zal er uiteraard op verschillende tijdstippen hierover gecommuniceerd worden. Hiervoor zullen folders, bewonersbrieven, affiches, werfdoeken, infozuilen gebruikt worden en ook online zal informatie beschikbaar zijn. Er zal aandacht zijn voor de verschillende actoren die in deze site aanwezig zijn (voetgangers, fietsers, busgebruikers, bewoners, handelaars, diensten, taxichauffeurs, De Lijn, NMBS, …). In de fase van de uitvoering gaat bijzondere aandacht naar de minder hinder maatregelen.

Infosessies & infomarkt & infostand over startnota project

Infosessies

In de 'startnota - februari 2022' van het project konden de bewoners, bedrijven en diensten in de onmiddellijke omgeving kennismaken met het project op infosessies op vrijdag 11 februari 2022 in het Huis van de Bruggeling.

Infomarkt

Op 12 februari 2022 vond in de fase 'startnota - februari 2022' van het project een infomarkt met begeleiding plaats in de inkomhal van het station in Brugge.

 

Infostand

Van 13 februari tot en met 13 maart 2022 kon men een infostand over de startnota van dit project bekijken in de inkomhal van het station in Brugge.