Aangepaste dienstverlening Huis van de Bruggeling en de deelgemeentehuizen

15
jun
2020

Na een periode van beperktere dienstverlening, kan je stilaan weer voor de hoofdmoot van diensten en producten terecht in het Huis van de Bruggeling en de deelgemeentehuizen. Er gelden enkele belangrijke veiligheidsmaatregelen en je kan enkel op afspraak langskomen. Een afspraak vastleggen kan via afspraken.brugge.be of telefonisch (050 44 8000).

Attesten en online diensten

Heel wat attesten, akten en uittreksels kan je van thuis uit aanvragen. Bekijk zeker ook eens het overzicht van onze volledige online dienstverlening!

Huis van de Bruggeling en deelgemeentehuizen

Burgers kunnen voor het gros van de dienstverlening opnieuw terecht in het Huis van de Bruggeling. Ook de deelgemeentehuizen in Assebroek, Sint-Kruis, Sint-Andries, Sint-Pieters en Zeebrugge zijn opnieuw open.

In Koolkerke/Sint-Jozef, Sint-Michiels, Dudzele en Lissewege openen de deelgemeentehuizen vanaf 1 september opnieuw de deuren.

We verzoeken je wel vriendelijk om een afspraak te maken voor je langskomt. Op die manier kunnen we grote drukte vermijden en maken we het mogelijk om de nodige sociale afstand te bewaren

Een afspraak maken kan online, maar ook telefonisch of via het onthaal van het Huis van de Bruggeling. Dit kan zowel voor de reguliere dienstverlening, de recyclageparken als voor de deelgemeentehuizen.

Afspraak recyclagepark maken Andere afspraak maken

 

Hou hiermee rekening tijdens je bezoek

Voor een aantal zaken vragen we het bezoek nog even uit te stellen
Een overzicht van deze producten vind je hier.