Aangepaste dienstverlening Huis van de Bruggeling en de deelgemeentehuizen

15
jun
2020

Als gevolg van het coronavirus gelden enkele belangrijke veiligheidsmaatregelen en kan je enkel op afspraak langskomen. Een afspraak vastleggen kan via afspraken.brugge.be of telefonisch (050 44 8000).

Attesten en online diensten

Heel wat attesten, akten en uittreksels kan je van thuis uit aanvragen. Bekijk zeker ook eens het overzicht van onze volledige online dienstverlening!

Chat

Het Huis van de Bruggeling is vanaf maandag 25 januari ook te bereiken op een andere digitale manier, namelijk via chat. Klanten kunnen via deze functie op de stadswebsite vragen stellen aan de medewerkers van het Huis. De chatfunctie zal bereikbaar zijn rechtsbovenaan de homepage van deze website.

Huis van de Bruggeling en deelgemeentehuizen

Burgers kunnen opnieuw terecht in het Huis van de Bruggeling. Ook de deelgemeentehuizen in Assebroek, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Andries, Sint-Pieters, Dudzele, Lissewege, Koolkerke/Sint-Jozef en Zeebrugge zijn opnieuw open.

De deelgemeentehuizen Lissewege (9 - 10.30 uur) en Dudzele (11-12 uur) zijn vanaf 3 november enkel nog op zaterdag geopend, mits afspraak. 

We verzoeken je wel vriendelijk om een afspraak te maken voor je langskomt. Op die manier kunnen we grote drukte vermijden en maken we het mogelijk om de nodige sociale afstand te bewaren

Een afspraak maken kan online, maar ook telefonisch. Dit kan zowel voor de reguliere dienstverlening, de recyclageparken als voor de deelgemeentehuizen.

Afspraak recyclagepark maken Andere afspraak maken

 

Hou hiermee rekening tijdens je bezoek

Voor een aantal zaken vragen we het bezoek nog even uit te stellen
Een overzicht van deze producten vind je hier.

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    Door corona werken we tijdelijk uitsluitend op afspraak. Leg je afspraak vast via https://afspraken.brugge.be. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be

    • Vandaag van 08:30 tot 17:00
    • Morgen van 08:30 tot 20:00 (Telefonisch te bereiken tot 17.00 u.)
    Alle openingsuren