Info over vaccineren

We verwelkomen je graag in het Vaccinatiecentrum Boudewijnpark (ijspiste) in Sint-Michiels voor de toediening van het coronavaccin. Je laten vaccineren is noodzakelijk om de coronapandemie achter ons te laten. Vaccinatie kan levens redden. Als er voldoende mensen gevaccineerd zijn, kunnen we ons oude leven zo snel mogelijk weer hernemen.  Na 2 oktober verhuist het vaccinatiecentrum naar het ‘Test- en vaccinatiecentrum Brugge’ in B-Park (Blankenbergsesteenweg 420, Brugge).

Bevestig je vaccinatiemoment online. Gebruik de code van je brief. Als je de vaccinatieafspraak niet kunt nakomen, kun je deze wijzigen. Meer info vind je in de brief. 

Vragen over je vaccinatie? Surf naar 'Laat je vaccineren' voor alle algemene vragen. Surf naar onze veelgestelde vragen over het Brugs vaccinatiecentrum. 

Lukt het niet om zelf je afspraak aan te passen? Contacteer het Huis van de Bruggeling via 050 44 8000. Hou je rijksregisternummer hiervoor bij de hand.

Vakantieplannen? Hou bij het plannen van een vakantie of reis naar het buitenland rekening met je afspraken voor vaccinaties. Je bent best volledig gevaccineerd voor je op vakantie of reis vertrekt.  Meer info over vaccinatie en vakantie.