Vaccineren: locatie en bereikbaarheid

Het vaccinatiecentrum bevindt zich in de schaatspiste van het Boudewijnpark,
Alfons De Baeckestraat 12, 8200 Sint-Michiels. Je kunt het op verschillende
manieren vlot bereiken. Kom bij voorkeur met de fiets, te voet of met de bus.

  • Met de fiets: Je kunt je fiets parkeren in een van de vele fietsenstallingen.

  • Met de bus: Het vaccinatiecentrum in het Boudewijnpark is bereikbaar met het openbaar vervoer. Om de tien minuten vertrekt een bus van lijn 7 of lijn 17 van het station naar het vaccinatiecentrum en omgekeerd.

    De halte ‘Weinebrugge’ (lijn 7) bevindt zich het dichtst bij de ingang van het vaccinatiecentrum, maar ook vanaf de halte ‘Boudewijnpark’ (lijnen 7 en 17) is het vaccinatiecentrum goed bereikbaar. Meer info op www.delijn.be.

  • Met de auto:Wie met de auto komt, kan die gratis parkeren. Rijd de parking op en af via de Sint-Michielslaan. Volg de signalisatieVaccinatiecentrum’ en niet die van ‘Boudewijnpark Seapark’. Let op, het aantal parkeerplaatsen is beperkt.

    Er is een kiss-and-ridezone en er zijn standplaatsen voor taxi’s. Er zijn voorbehouden plaatsen voor personen met een beperking.

  • Heb je specifieke vervoersnoden? Neem dan contact op via vaccinatie@brugge.be of 050 44 8000.

    Vermoed je dat iemand in je buurt, straat of appartementsgebouw, vrienden- en/of kennissenkring … hulp zou kunnen gebruiken? Bied je dan rechtstreeks bij deze persoon aan als ‘prikpartner’ om mee te gaan naar het vaccinatiecentrum.

vaccinatiecentrum

Opbouw vaccinatiecentrum in beeld