Cultuurcentrum Brugge strijdt mee tegen kansarmoede

8
okt
2019

Op zondag 20 oktober, om 15 uur, presenteert Cultuurcentrum Brugge in Daverlo de voorstelling ‘Woestzoeker’ van Theater Antigone & Theater Artemis. De familievoorstelling vertelt het verhaal van twee kinderen die hun noodlottige situatie, opgroeien in armoede, proberen te ontvluchten met hun torenhoge en grenzeloze fantasie en veel humor.

Cultuurcentrum Brugge draagt naar aanleiding van Woestzoeker als geëngageerd cultuurhuis ook zijn steentje bij in de strijd tegen kansarmoede. Hiervoor ontwikkelt Cultuurcentrum Brugge een puzzel van de jarige Koninklijke Stadsschouwburg. De opbrengst van de verkoop van de puzzel gaat integraal naar vzw Wieder, een Brugse vereniging waar mensen in armoede het woord nemen.

Cultuurcentrum Brugge registreerde bovenstaande actie ook als De Warmste Week 2019-actie.

WOESTZOEKER - THEATER ANTIGONE & THEATER ARTEMIS

Woestzoeker is een bitterzoete maar vrolijke, van de pot gerukte familievoorstelling over groeiende sociale ongelijkheid die ook het onderwijs aantast.

Zondag 20 oktober 2019, 15 uur
Daverlo, Dries 2, 8310 Brugge (Assebroek)
vanaf 8 jaar
7 euro
www.ccbrugge.be/woestzoeker


PUZZEL 150 JAAR KONINKLIJKE STADSSCHOUWBURG BRUGGE

Met het feestjaar ‘150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge’ staat het Brugse cultuurseizoen 2019 – 2020 volledig in het teken van de jarige Koninklijke Stadsschouwburg. De belangstelling van de fiere Bruggeling is hier dan ook immens voor.

Cultuurcentrum Brugge ontwikkelde bij Ravensburger een puzzel van 1000 stukken met één van de meest iconische foto’s van de Koninklijke Stadsschouwburg. Het beeld geeft een recent nachtbeeld van het jarig monument weer.

De puzzel wordt slechts op 500 exemplaren gedrukt en is dus meteen een collector’s item. Cultuurcentrum Brugge verkoopt de indrukwekkende puzzel aan 20 euro waarbij het cultuurhuis de opbrengst integraal aan de Brugse armoedevereniging vzw Wieder schenkt.

PRAKTISCH:

20 euro

Vanaf dinsdag 15 oktober 2019 tot zolang voorraad (slechts 500 stuks) strekt, van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur

Cultuurcentrum Brugge, Sint-Jakobsstraat 20, 8000 Brugge

Deel deze pagina