de beurtenkaarten SPORT OP VRIJDAG aan 1 euro

Iedere week een uurtje sporten na de schooluren? Samen met leeftijdsgenoten verschillende sporten beoefenen? Dat kan tijdens Sport op Vrijdag (SOV) in sporthal De Landdijk in Zeebrugge. Een gediplomeerd lesgever neemt iedere vrijdagmiddag, van 16.30 tot 17.30 uur, kinderen van 6 tot 12 jaar op sleeptouw.

Deelnemen kan door een Sport Op Vrijdag-pasje aan te kopen. De normale prijs voor een pasje (goed voor 5 beurten) is 10 euro, maar gezinnen met een beperkt inkomen die in Zeebrugge, Zwankendamme of Lissewege wonen, kunnen het eerste pasje aankopen aan 1 euro. 

Voorwaarden

> In Zeebrugge, Zwankendamme of Lissewege wonen
> het kind waarvoor je de pas aankoopt is tussen de 6 en 12 jaar
én aan één van de volgende criteria voldoen:
> in budgetbeheer zijn, waarbij de schulden afbetaald worden;
> in collectieve schuldenregeling zijn;
> een inkomen genieten dat onder de Europese armoedegrens ligt:

Alleenstaande         1.284 euro per maand
Koppel                     1.926 euro per maand

per kind ten laste jonger dan 14 jaar: 385 euro extra
per kind ten laste vanaf 14 jaar: 642 euro extra.
 
Voor de berekening wordt met alle inkomsten (met uitzondering van integratie-tegemoetkoming en mantelzorgpremie) rekening gehouden. 

Procedure

Wil je van de beurtenkaart aan reductietarief gebruik maken? Je kunt op de zitdag in het HUIS VAN DE BRUGGELING langskomen -      op dinsdagvoormiddag (tussen 8 uur 30 en 12 uur) -      op woensdag in de vooravond (tussen 16 uur en 19 uur) Je moet hiervoor een afspraak maken, telefonisch of via deze pagina.

We houden ook een zitdag in D’OUDE STOASIE (Venetiëstraat 1) in ZEEBRUGGE. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar D'Oude Stoasie (050 32 63 40).

Meebrengen

> bewijs dat je tot de doelgroep behoort
> bewijs van budgetbeheer of collectieve schuldenregeling
> inkomstengegevens

Contactinformatie