de beurtenkaarten SPORT OP VRIJDAG aan 1 euro

Iedere week een uurtje sporten na de schooluren? Samen met leeftijdsgenoten verschillende sporten beoefenen? Dat kan tijdens Sport op Vrijdag (SOV) in sporthal De Landdijk in Zeebrugge. Een gediplomeerd lesgever neemt iedere vrijdagmiddag, van 16.30 tot 17.30 uur, kinderen van 6 tot 12 jaar op sleeptouw.

Deelnemen kan door een Sport Op Vrijdag-pasje aan te kopen. De normale prijs voor een pasje (goed voor 5 beurten) is 10 euro, maar gezinnen met een beperkt inkomen die in Zeebrugge, Zwankendamme of Lissewege wonen, kunnen het eerste pasje aankopen aan 1 euro. 

Voorwaarden

> In Zeebrugge, Zwankendamme of Lissewege wonen
> het kind waarvoor je de pas aankoopt is tussen de 6 en 12 jaar
én aan één van de volgende criteria voldoen:
> in budgetbeheer zijn, waarbij de schulden afbetaald worden;
> in collectieve schuldenregeling zijn;
> een inkomen genieten dat onder de Europese armoedegrens ligt.

Procedure

Wil je van de beurtenkaart aan reductietarief gebruik maken? Je kunt op de zitdag in het HUIS VAN DE BRUGGELING langskomen -      op dinsdagvoormiddag (tussen 8 uur 30 en 12 uur) -      op woensdag in de vooravond (tussen 16 uur en 19 uur) Je moet hiervoor een afspraak maken, telefonisch of via deze pagina.

We houden ook een zitdag in D’OUDE STOASIE (Venetiëstraat 1) in ZEEBRUGGE. We zijn er op elke eerste maandag van de maand, van 14 uur tot 16 uur 30 bereikbaar, op afspraak.

Meebrengen

> bewijs dat je tot de doelgroep behoort
> bewijs van budgetbeheer of collectieve schuldenregeling
> inkomstengegevens

Contactinformatie