De Bib. Jij hoort erbij.

7
dec
2017

De Openbare Bibliotheek Brugge pakte op 6 december 2017 uit met haar nieuwe campagne De Bib. Jij hoort erbij. Bij die slogan hoort een indrukwekkend campagnebeeld dat weergeeft waar de bibliotheek voor staat: haar scholenwerking, haar bibliotheek-aan-huis-dienst, haar erfgoedwerking, haar online dienstverlening, haar activiteiten voor jong en oud, maar ook haar collectie ((jeugd)boeken, film, muziek en erfgoed).

Schepen van bibliotheek Mieke Hoste: “Door haar veelzijdige werking en collectie brengt de bibliotheek mensen met verschillende achtergronden en interesses bijeen op een plaats waar ze elkaar kunnen ontmoeten en welkom zijn. De slogan “De Bib. Jij hoort erbij.” is dus allerminst gelogen.”

Campagnebeeld De Bib. Jij hoort erbij.

Het campagnebeeld stelt een honingraat voor waarbij elke zeshoek een bepaald aspect van de bib belicht. De bibliotheekgebruikers reageerden enthousiast op de oproep van de bib om model te staan en uiteindelijk belandden 48 modellen op de foto: 9 mannen, 18 vrouwen en 21 kinderen/jongeren. De beelden duiken op in de folders van de bib, maar ook op raamstickers, bladwijzers, banners, muismatjes, enz.

Gratis fotoshoot in de bib!
Wil je zelf ook wel eens op de foto in de zeshoek van de bib? Dat kan! Op woensdag 13 december en zaterdag 16 december kan je in Hoofdbibliotheek Biekorf alleen of samen met je partner, gezin of vrienden plaatsnemen in de grote houten zeshoek. Met een druk op de knop van de fotobooth maak je daar zelf een foto van. En die foto kan je meteen als kerstkaart meenemen naar huis en eventueel echt gaan versturen naar je vrienden of familie. Onder de indruk van de foto en zou je hem wel digitaal willen? Je vindt alle foto's hier op deze pagina zodat je hem kan downloaden.

Deel deze pagina