De Langste Stoel

Het Brugse feest van de verbinding ‘De Langste Stoel’ gaat ook dit jaar door. Zet op vrijdag 26 mei een stoel voor de deur en zet het weekend goed in samen met de hele buurt.

Logo De Langste Stoel

Haal je uitnodigingskaarten op

Nodig je buren uit om deel te nemen via de gloednieuwe uitnodigingskaarten. Deze kaarten en affiches kun je ophalen in het Sociaal Huis (Hoogstraat 9, 8000 Brugge) of in de vrijwilligerscentrale (kraanplein 6, 8000 Brugge).

Je kunt kaarten en affiches ophalen zonder afspraak (max. 3 flyers en 25 kaarten). Als je er meer wenst, mail naar info@eenzaamheidbrugge.be.  

Deel je foto's op sociale media

Deel al je foto's van De Langste Stoel op Facebook en Instagram met de hashtag #delangstestoel2023

Meer info over De Langste Tafel

Jaarlijks op een datum eind mei/begin juni roept Stad Brugge haar inwoners op om een stoel/tafel buiten te zetten en te klinken op verbondenheid. Dat gebeurt onder de noemer ‘De Langste Tafel'. In 2021 werd de naam van het evenement gewijzigd naar 'De Langste Stoel' door de pandemie. 

De langste stoel is een samenwerking tussen VZW Wieder, dienst Integratie Brugge, CAW, Mintus, Beweging.net, Stad Brugge, Brugge Solidair, FMDO, Vrije tijd en participatie Brugge, Brugge(n) voor jongeren, de Vrijwilligerscentrale, Samenlevingsopbouw, OCMW Brugge en Vierkant tegen Eenzaamheid.

Contactinformatie