Deelgemeentehuis Sint-Andries vanaf 5 december tijdelijk gesloten door renovatie, bewoners kunnen onder andere in Sint-Michiels terecht

14
nov
2022

Vanaf maandag 5 december gaat het deelgemeentehuis van Sint-Andries voor enige tijd dicht. Tot oktober 2024 ondergaat het gebouw een grondige renovatie.

Dit is een belangrijke stap in het streven van de Stad naar maximaal bezoekerscomfort en een optimale dienstverlening. Tijdens de sluiting kunnen bewoners van Sint-Andries terecht in het Huis van de Bruggeling, in het deelgemeentehuis van Sint-Michiels of in een van de andere deelgemeentehuizen. Heel wat dienstverlening, zoals bijvoorbeeld een adresverandering, kun je ook online aanvragen.

In de gebouwen aan de Gistelse Steenweg bevinden zich ook de politiekantoren van Regio West. De bewoners van de acht wijken van Sint-Michiels en Sint-Andries kunnen er terecht voor een aangifte, melding of vraag. De politie verhuist in december mee naar het deelgemeentehuis van Sint-Michiels. Het onthaal bevindt zich op het gelijkvloers. 

Contactinformatie