Deelgemeentehuizen van Lissewege en Dudzele vanaf 3 november tijdelijk enkel open op zaterdag

4
nov
2020

Om de dienstverlening steeds te kunnen garanderen, past Stad Brugge vanaf 3 november tijdelijk de openingsuren van de deelgemeentehuizen van Lissewege en Dudzele aan. Deze afdelingen zijn voortaan gesloten op weekdagen. Op zaterdag is het deelgemeentehuis van Lissewege open van 9.00 tot 10.30 uur, in Dudzele kun je terecht van 11.00 tot 12.00 uur.

Schepen van Burgerzaken Ann Soete: “Alle andere deelgemeentehuizen blijven voorlopig open volgens de normale openingsuren. Ook hier kun je als inwoner van Dudzele en Lissewege steeds terecht voor je dienstverlening.”

Schepen van Klantgerichte Dienstverlening Martine Matthys: “De deelgemeentehuizen van Lissewege en Dudzele worden het minst bezocht. Hier krijgen we gemiddeld slechts twee bezoekers per dag. Door de openingstijden daar tijdelijk te beperken tot enkel de zaterdag, kunnen we de medewerkers inschakelen aan balies in het Huis van de Bruggeling of in andere deelgemeentehuizen. Op die manier kunnen we steeds onze dienstverlening blijven aanbieden indien bepaalde medewerkers wegens ziekte of quarantaine thuis moeten blijven.”

Burgemeester Dirk De fauw: “Om alles veilig te laten verlopen, vragen we om alle dienstverlening - zowel in het Huis van de Bruggeling als in de deelgemeentehuizen – zoveel als mogelijk op afspraak te laten gebeuren. Een afspraak kun je eenvoudig maken via https://afspraken.brugge.be of via 050 44 8000.”