GEANNULEERD Dementie, je staat er niet alleen voor

dementie.jpg

Als het woord dementie gevallen is, gaapt er plots een leegte. Er breekt een tijd van verwarring en onrust aan. Wat nu? Hoe moet het verder? Wie kan de weg wijzen? De weg doorheen deze ziekte is niet recht maar kronkelig en vol twijfel, voor alle partijen. Deze voorstelling raakt de vele aspecten aan waarop je kan botsen bij deze ziekte. En leidt je veilig door het labyrint van mogelijkheden qua ondersteuning, zowel thuis als residentieel.

Arto vzw is een verteltheater met als doel mensen te verwonderen en te raken. Ze brengen voorstellingen voor peuters en kleuters, lagere schoolkinderen en volwassenen. De voorstellingen nemen je op een emotionele manier mee door de verschillende aspecten van de thema’s. De voorstellingen worden live begeleid met jazzmuziek en eigen liederen.

Het Comité voor Initiatief Brugge organiseert o.a. de Brugge Tripeldagen van 19 t.e.m. 21 juli op de Markt, Brugge Feest op oudejaar op ’t Zand, de Sterrenstoet het voorlaatste weekend van december door de Brugse binnenstad en de volksspelendag in september op de Burg.

Tickets kosten 12 euro en zijn te koop via www.ticketsbrugge.be en bij In&Uit (t'Zand 34).

Waar

Biekorf

Sint-Jakobsstraat 20
8000 Brugge

Prijs

€12

Reserveren

Deel deze pagina

Contactinformatie