Digitale infosessie 27 april 2022 over onderhoudswerkzaamheden Brugse Steenweg (N374)

Terug naar wegenwerken

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van eind mei tot begin september 2022 onderhoudswerkzaamheden uit in de Brugse Steenweg (N374) in Koolkerke. Tijdens een digitale infosessie krijgen de omwonenden een overzicht van de geplande werkzaamheden en om vragen te stellen aan de projectverantwoordelijken.

 

Praktische informatie

- woensdag 27 april van 16.00 tot 17.30 uur (voor handelaars)

- woensdag 27 april van 19.00 tot 20.30 uur (voor bewoners)

 

Inschrijven via bit.ly/koolkerke. Na de inschrijving ontvangen de omwonenden een mail met alle praktische informatie en een link om deel te nemen aan de sessie.

 

De werkzaamheden in een notendop

Het wegdek van de Brugse Steenweg (N374) in Koolkerke is in slechte staat. AWV vervangt beschadigde betonplaten door nieuwe exemplaren. Tussen de Kasteeldreef en de Fortstraat worden de betonplaten vervangen door een asfaltlaag.

Volgens de huidige planning start de aannemer op maandag 30 mei 2022 met de werkzaamheden. Die zullen tot begin september duren. Van midden juli tot begin augustus is de aannemer in bouwverlof. Dan wordt er drie weken lang niet gewerkt.

Startdatum:
30 mei 2022
Einddatum:
11 september 2022

Locatie

Brugse Steenweg (N374)
8000 Brugge

Gevolgen

Verkeershinder

Fietsers en voetgangers kunnen altijd voorbij de werkzaamheden. Er wordt niet gewerkt op de fiets- en voetpaden.

De bussen van lijn 4 en 9 volgen een omleiding tijdens de werkzaamheden.
Op delijn.be/routeplanner staat alle actuele informatie met alle hinder.

Er zal tijdens de werkzaamheden geen doorgaand verkeer mogelijk zijn op de Brugse Steenweg in Koolkerke. Verkeer tussen Knokke en Brugge moet een omleiding volgen.

Lokaal autoverkeer: De aannemer zorgt ervoor dat de huizen in de werfzone op weekdagen na 17 uur en in het weekend altijd bereikbaar zijn met de wagen. Tijdens de werkuren zal dat niet altijd mogelijk zijn.

Algemene informatie

Opdrachtgever
Het Agentschap Wegen en Verkeer

Deel deze pagina

Contactinformatie