Doe Goed Pas

De Doe Goed Pas is een kortingskaart voor iedereen die:

  • vrijwilligerswerk doet in een organisatie die gevestigd en/of actief is in Brugge;
  • Bruggelingen die vrijwilligerswerk doen in een niet-Brugse organisatie;
  • alle mantelzorgers die recht hebben op de mantelzorgpremie bij Dienst Welzijn.

Met de Doe Goed Pas kan er korting verkregen worden bij meer dan 80 lokale handelaars gedurende 2022 (van 1 januari 2022 tot 31 december 2022). Klik hier om de brochure te bekijken.

Doe Goed Pas 2022

 

Voorwaarden

  • De pas is bedoeld voor mensen die reeds 1 jaar actief zijn als vrijwilliger in een Brugse organisatie.
  • Ook Bruggelingen die actief zijn als vrijwilliger in een organisatie die niet in Brugge is gelegen, hebben recht op de pas. Zij kunnen de pas aanvragen via vrijwilligerscentrale@brugge.be
  • Daarnaast hebben alle mantelzorgers (die een mantelzorgpremie krijgen bij Dienst Welzijn) ook recht op de Doe Goed Pas. De mantelzorgers moeten geen aanvraag indienen, zij krijgen de pas automatisch opgestuurd.

Procedure

De Doe Goed Passen kunnen gratis aangevraagd worden door Brugse vrijwilligersorganisaties via het online aanvraagformulier. Om de pas aan te vragen, is er geen e-ID vereist. De aanvrager moet de aanvraag op eer en geweten ondertekenen. 

De Doe Goed Pas is 1 jaar geldig: van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022. De Doe goed Pas is volledig gratis. Je krijgt een bericht wanneer je de passen kan ophalen in de Vrijwilligerscentrale.

 

 

 

Contactinformatie