Drugpreventie voor organisatoren van evenementen en horeca uitbaters

Feest Wijzer / Party Wise voor fuiven en kleine festivals

Met Feest Wijzer geef je aan dat je je inzet om een positief feestklimaat te creëren. Je biedt je bezoekers daarvoor bepaalde services aan. Die moeten op de locatie bekendgemaakt worden via de Feest Wijzer sterpictogrammen. Deze worden aangeboden in de vorm van infobordjes of stickers. Bestel de infobordjes en/of stickers, affiches, condooms en oordopjes via dit bestelformulier.

Opgelet - Belangrijk bij het bestellen

Wanneer een bestelling geplaatst wordt, moet er ook een kort vragenlijstje ingevuld worden. Hierin dient voor elke service aangegeven te worden hoe die op het event zal worden geïmplementeerd. Ook hier moet dus op voorhand over nagedacht worden. Inspiratie hiervoor kan je opdoen via deze implementatiefiche.

 

Quality Nights voor clubs en events

Logo Quality NightsMet de ondertekening van het Quality Nights Charter engageer je je als club of event om te streven naar een vermindering van gezondheidsrisico's in het uitgaansleven, zoals gehoorschade, verkeersongevallen, overmatig middelengebruik, ...  je biedt minimum zes gezondheidsservices aan je uitgaanspubliek. Dit charter is Vlaams maar kan je met coaching van Stad Brugge uitvoeren. Contacteer de preventiedienst voor meer informatie. 

 

Advies op maat

Past Feest Wijzer of Quality Nights niet volledig bij jouw evenement of café? Contacteer de preventiedienst voor advies op maat.

Contactinformatie

Contactpersonen