e-boeken op e-readers

31
mei
2017

In Hoofdbibliotheek Biekorf, bibliotheek Daverlo (Assebroek), bibliotheek De Zorge (Sint-Kruis) en in de bibliotheken van Sint-Andries en Sint-Michiels kan je een e-reader lenen voor 4 weken. Op de reader kan je maximum 3 e-boeken tegelijk lenen, waarbij je kan kiezen uit deze titels. Ideaal om mee te nemen op reis.

Je kan een e-reader (met e-boeken) aanvragen aan de balie van de betreffende bibliotheek, of via dit formulier. Op voorwaarde dat er een e-reader beschikbaar is, krijg je die aan de balie onmiddellijk mee. Heb je een formulier doorgestuurd, dan krijg je een mail als de e-reader voor jou klaar staat. Dan krijg je acht dagen de tijd om hem in de bib te komen ophalen.

Je dient de aanvraag te plaatsen op het moment dat je de e-reader wil ontlenen. Nu een e-reader aanvragen om hem 3 weken later - als je op reis vertrekt - te komen lenen, is niet mogelijk.

Het is niet mogelijk om e-boeken te lenen op je eigen toestel. Onze e-boeken worden enkel uitgeleend op een e-reader van de bib.

Hoe je een e-boek op een e-reader kan lezen, ontdek je in dit demofilmpje.

Deel deze pagina