Eiensluisstraat: afschaffing beurtelings parkeren

8
aug
2017

In de week van 21 augustus 2017 wijzigt het parkeersysteem in de Eiensluisstraat in Zeebrugge. Het beurtelings parkeren tussen de Blokschepenstraat en Evendijk-Oost wordt afgeschaft en het parkeren gebeurt vanaf dan aan de onpare kant. Aan de pare kant geldt parkeerverbod.

Deze maatregel wordt genomen om de problemen met de fout geparkeerde auto’s, die blijven staan bij de wissel, weg te werken. Bijkomend wordt een snelheidsremmend effect gecreëerd voor de hele straat door de combinatie van het afwisselend parkeren tussen de pare en de onpare kant. Er geldt al een parkeerverbod aan de onpare kant tussen de Heiststraat en de Blokschepenstraat.

Deze parkeerregeling kwam aan bod in de Stedelijke Werkgroep Verkeer van 25 april 2017 waarvan het advies door het College van Burgemeester en Schepenen werd goedgekeurd op 12 juni 2017.

Meer informatie: Unit Verkeerstechniek van de dienst Verkeerszaken van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge, t 050 44 88 63, verkeerstechnischedienst@politiebrugge.be

Deel deze pagina

Contactinformatie