Evenement invoeren in de Uitdatabank

Sinds 2005 beschikt de Vlaamse overheid met de UiTdatabank over een uitzonderlijk instrument voor de verzameling en verspreiding van cultuur- en vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel.

Een concert, voorstelling, tentoonstelling of film? Cursussen, architectuur, erfgoed of evenementen? Wandelingen, sportevenementen, kaartavonden of kermissen? Het krijgt allemaal zijn plaats in de UiTdatabank, die dag na dag verder groeit.

 

De databank zelf is niet bedoeld voor het publiek, het is enkel een centrale verzamelplaats. Je hoeft maar één keer in te voeren in de UiTdatabank om je aanbod te zien verschijnen in een heleboel agenda's. Zo wordt de kalender van de maandelijkse cultuurkrant Exit opgemaakt met input uit de Uitdatabank en wordt www.uitinbrugge.be ook rechtstreeks gevoed door deze databank.

Procedure

  • Surf naar www.UiTdatabank.be 
  • Maak een account aan. Geef je e-mailadres in en een paswoord. Je krijgt meteen een e-mail met de bevestiging van je registratie. Krijg je die e-mail niet? Stuur dan een e-mail naar vragen@uitdatabank.be
  • Log in met je e-mailadres en je paswoord. Vanaf nu kan je je activiteiten beginnen in te voeren.
  • Download de handleiding. Zij helpt je stap voor stap je activiteiten in te voeren.
  • Wil je meer uitleg? Dan kan je contact opnemen met Griet De Prest (Brugge Plus ) op het nummer 050 44 20 04

Bedrag

Het gebruik van de UiTdatabank is gratis.