Feeling shoppingweekend op 19 en 20 juni!

Feeling shoppingweekend

Feeling shoppingweekend

Op zaterdag 19 en zondag 20 juni organiseren Stad Brugge en Feeling voor de tweede keer een shoppingweekend.

Het Brugse stadscentrum baadt die tweedaagse in een zomerse sfeer: must-visit zaakjes die je herkent aan de ‘Feeling hotspots’-raamsticker aan de etalages en dat weekend ook door de opvallende,volledig ecologische ballonnen. Er werd een fashion- en kunstenroute opgemaakt, samen met heel wat leuke koffie- en eetadresjes die je onderweg tegenkomt. Maar onze stad telt ook nog heel wat andere leuke zaakjes die je kan ontdekken.

Proef van heerlijke gerechtjes die de Brugse zaken rijk zijn en laat je opzwepen door leuke beats in de winkelstraten. Als fashionista kan je je hart verliezen aan de prachtige (zomer)collecties van de Brugse zaken en veel van deze parels bieden je dat weekend iets extra aan. Dit gaat van gratis totebags, beautyproducten, oorbelletjes en heel wat lekkers bij een aankoop tot zelfs heuse dj sets.

En er is op zaterdagmiddag 19 juni ook een speciale act die door de winkelstraten wandelt. Kom dus zeker langs.

Ontbijt én goodiebags

We verwennen jullie graag met een mooi gevulde goodiebag die je die zaterdag (eerstdaags via reservatie op www.feeling.be/brugge) kan ophalen bij In & Uit op ‘t Zand. Ook de plannetjes van de routes zijn daar, bij de toerismepunten en de hotspots terug te vinden.

En als kers op de taart kunnen 23 duo's een brunch in combinatie met talks voor een door de Feelingredactie winnen op zaterdagmorgen 19 juni (https://www.feeling.be/wedstrijden/feeling-trakteert-win-een-brunch-met-de-redactie-bij-monkey-eleven-in-brugge). 

Hiernaast zijn de drukste winkelstraten (Noordzandstraat, Zuidzandstraat, Geldmuntstraat en Steenstraat) op zaterdag én zondag 19 en 20 juni autoluw tussen 13 en 18 uur.

Ook na dit weekend is iedereen op deze en andere toffe plekken van harte welkom. Vandaag is meer dan ooit duidelijk dat winkelstraten het hart vormen van een stad. Winkels en horeca: ze bepalen mee de sfeer van deze mooie stad.