Fotonale Brugge: deelnemen

Fotonale Brugge is een fotowedstrijd met aansluitend een tentoonstelling van door de jury geselecteerde werken. Uit de geselecteerde foto's kiest dezelfde jury drie winnende werken die bekroond worden met een prijs. 

Voor het winnende werk is dat een geldprijs van 750 euro, de tweede prijs bedraagt 500 euro. De derde prijs is er dan weer één ter waarde van 250 euro.

Deze wedstrijd is niet regio-gebonden en deelname is gratis.

Thema 2018: Landschap
Deadline: 1 oktober 2018

Alle informatie, het inschrijfformulier en het reglement vind je op www.ccbrugge.be/fotonale

Hebt u binnen de 5 werkdagen géén ontvangstbericht gekregen? Contacteer ons dan via fotonale@brugge.be of 050 44 82 72.Voorwaarden

zie wedstrijdreglement

Procedure

Je downloadt het inschrijvingsformulier van deze website, vult het in en mailt het naar Fotonale Brugge (samen met je foto's) of via een downloadlink (bv. www.wetransfer.com) - fotonale@brugge.be. 

Of je vraagt het papieren deelnemingsformulier op bij Cultuurcentrum Brugge, vult het in en bezorgt het (samen met je foto's) terug aan de dienst.

Let op: de beelden moeten minimaal 2000x3000 pixels groot zijn!

Meebrengen

  • Inschrijvingsformulier
  • cd-rom met maximum 3 afbeeldingen of digitaal versturen via downloadlink (bv. www.wetransfer.com) naar fotonale@brugge.be (inschrijvingsformulier niet vergeten mee te sturen!)

 

Bedrag

Gratis deelname

Deel deze pagina

Contactinformatie

Contactpersonen