Gastgezinnen Europacollege

Heb je zin om op zondagmiddag eens een klein aantal (2 tot 4) buitenlandse studenten uit te nodigen voor de lunch en te genieten van dit rijke, interculturele contact? Dan is het project gastgezinnen van het Europacollege zeker iets voor jou.

Op initiatief van het Plaatselijk Comité voor het Europacollege, organiseert de dienst Studentenvoorzieningen activiteiten gedurende het academiejaar, met als doel de studenten zich thuis te laten voelen in Brugge. Het doel van dit project gastgezinnen is Brugse gezinnen de mogelijkheid te geven in contact te komen met studenten van het Europacollege en vice versa.

Het idee bestaat erin dat de gastgezinnen een klein aantal studenten (2 tot 4) uitnodigen voor een lunch op zondag. Hieruit kunnen internationale vriendschappen ontstaan. Studenten krijgen het gevoel beter geïntegreerd te zijn in hun nieuwe thuisstad en gastgezinnen genieten van het rijke, interculturele contact met studenten van het Europacollege.

logo ECBen je geïnteresseerd om gastgezin te worden of heb je vragen over dit project?
Neem contact op met Julie Ortegat-Traen door een mail te sturen naar student.affairs@coleurope.eu of op het nummer 050 47 72 41.

 

Contactinformatie