Netwerkmoment BruggeNaarMorgen groot succes!

17
okt
2022

Op 13 oktober organiseerde BruggeNaarMorgen een tweede open netwerkmoment, met succes! Na een plenaire inleiding door o.a. Pieter Boussemaere gingen de 200 deelnemers aan de slag in de 6 parallelle workshops rond energie, fossielvrij verwarmen, mobiliteit, circulair ondernemen, voeding en klimaatrobuuste stad. De avond werd afgesloten met een duurzame netwerkreceptie met zicht op de Brugse skyline. 

Het startschot van deze inspirerende avond was een prachtige kortfilm die de Brugse klimaatdoelstellingen in beeld brengt. Bekijk deze hier: 

 

Workshops

Na een plenaire inleiding door o.a. Pieter Boussemaere gingen de 200 deelnemers aan de slag in de 6 parallelle workshops rond energie, fossielvrij verwarmen, mobiliteit, circulair ondernemen, voeding en klimaatrobuuste stad. In de deelnemersmap kon men een brochure van het klimaatplan, het meest recente monitoringsrapport, en enkele leuke BruggeNaarMorgen gadgets vinden!

 

Charter BruggeNaarMorgen

Bij het afronden van de workshops werd ook het Charter BruggeNaarMorgen ondertekend door de vele aanwezigen. Wil jij het Charter ook nog ondertekenen? Dat kan fysiek aan het Klimaatpunt in het Huis van de Bruggeling of digitaal via deze link. 

Netwerkmoment

De avond werd afgesloten met een duurzame receptie met zicht op de Brugse skyline. Tijdens dit netwerkmoment kon men kennismaken met andere Bruggelingen die zin hebben om initiatief te nemen rond de Brugse klimaatdoelstellingen. Ook kon men terecht aan de stand van Stad Brugge voor vragen rond participatie en ondersteuning van de Stad!  

Bedankt voor al het enthousiasme en inspirerende gesprekken, samen bouwen we de BruggeNaarMorgen! 

Foto’s: ©Femke den Hollander