Heerlijk Brugge

De 3e editie van (H)eerlijk Brugge ging door op 27 mei 2018 in het Astridpark (12-17u)!

Heerlijk Brugge 2018

 (H)eerlijk Brugge ging dit jaar door in het Astridpark op zondag 27 mei met als thema “van grond tot mond” en was opnieuw een groot succes.

Bekijk hier de foto's!

De leden van het Brugs Food Lab stelden zich en hun projecten voor en lieten iedereen op een leuke en lekkere manier kennis maken met duurzame voeding.

In het Astridpark konden de bezoekers ook deelnemen aan de stempelactie. Er waren ook twee wedstrijden: door deel te nemen aan 5 workshops en beantwoorden van schiftingsvraag konden bezoekers prijzen winnen én men kon stemmen voor het favoriete project rond duurzame voeding.

 Voor de schiftingsvraag moest men raden hoeveel volledige ingevulde inschrijvingsformulieren er waren.

 123 personen dienden een volledig ingevuld stempelformulier in bij de infostand op (H)eerlijk Brugge  op 27 mei 2018.

Dit zijn de winnaars:

 *De hoofdprijs: 1 jaar lang per week 1 gratis brood bij Broodsmid Vandaele: Tony Verduyn

*bon van 50 € bij hoorns Geitenkaasje: Jaeca Gijsel

*2 personen winnen een kookworkshop Kookindi (twv 50€): Marthe Biesmans, Tine Vandelacluze

*3 personen winnen een bon voor streekproduktenmand (twv 30€): Arthur Colaert, Anna-Lotus, Djemma Miró

*een groentenpakket van biobedrijf Vermeulen (twv 20€): Zoë Hemeryck

*5 personen winnen het restjeskookboek van Vlaco (20€): Amir, Yasmine Dobbelaere, Michel Persoons, Simon Feys, Irene Govaert

*3 personen winnen een kruidenbon bij de Kruiderie (regionaal landschap houtland)Trui Ghyselen, Palmans, Katrien Allemeersch

*3 personen winnen een lunch bij de Republiek: Nelis Vandermeiren, Ronja Storme, Maxime Dekimpe

*2 personen winnen een pot lokale honing van de Koninklijke Vrije Bie: Tristan Bode, Ann Hertecant

 

 

 

Programma 12-17u was:

*Stel er je eigen picknick samen met lokale producten! (zolang de voorraad strekt, breng eventueel je eigen picknicklaken en bestek mee)

*gratis proevertjes

*doe-activiteiten (ook voor kinderen) + infomarkt

*wedstrijd

 

 

Standhouders waren: Velt Brugge, De Koninklijke Vrije Bie, TOR Royal, EVA Brugge, 100% West-Vlaams, Voedselteam Brugge, Boer Bas, Vereniging ’t Sas, ’t Ambrozijn, De Makersrepubliek/Handmade in Brugge, Kookindi, VISGRO vzw, restaurant Pas Partout, Le Pain de Sebastien, Ecoliving/Soepcafé, vzw ROOTS, Regionaal Landschap Houtland vzw, Natuurpunt Brugs Ommeland, NZ Dienst, Tuinhier, Kringloopkrachten, biobedrijf Philip Vermeulen, Stefaan Vandaele,  La Vie est Belle, Het Hoorns Geitenkaasje, Bohio

 

 Editie 2017

Info over editie 2017 vind je hier 
Bekijk hier de video 2017!

 

Editie 2016

Op 28 en 29 mei 2016 vond de 1e editie van het festival (H)eerlijk Brugge plaats met als focus  lokale, duurzame en gezonde voeding.
Info over editie 2016 vind je hier.

 

 

Deel deze pagina