Herstelling betondek recyclagepark Sint-Pieters: sluiting op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari

19
jan
2021

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2021 wordt het wegdek aan de betaalzone in het recyclagepark Sint-Pieters opnieuw aangelegd. Het recyclagepark zal op die dagen gesloten zijn.

Door het jarenlange gebruik van de persinstallatie voor grofvuil op het recyclagepark van Sint-Pieters is de betonverharding er volledig uitgesleten. Op 29 en 30 januari zal de firma Verkinderen het gedeelte van het park opbreken en vernieuwen. “Doordat de werkzaamheden te veel ruimte innemen, moet het park noodgedwongen gesloten worden op die dagen”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem. “Je kunt sowieso online geen afspraken maken voor die dagen voor het recyclagepark van Sint-Pieters.”

Afspraak maken voor Sint-Michiels of Zeebrugge

Wie op die dagen toch naar het recyclagepark wil gaan, kan een afspraak maken in Sint-Michiels of Zeebrugge. Het recyclagepark van Sint-Pieters is terug open op dinsdag 2 februari om 10.00 uur. “Dan zal iedereen dus weer op een veilige en aangename manier naar ons recyclagepark kunnen”, aldus schepen Mercedes Van Volcem.

Maak hier een afspraak voor het recyclagepark