Toelage sportclubs (dagelijkse werking)

Erkende Brugse sport-en ontspanningsverenigingen kunnen bij de Stad een toelage aanvragen ter ondersteuning van de algemene werking. Om aanspraak te maken dien je als vereniging aan enkele voorwaarden te voldoen. Ze staan, samen met de manier waarop de toelage wordt bepaald, uitgelegd in het stedelijk reglement voor erkenning en ondersteuning van sport in Brugge.

De secretarissen van de erkende Brugse sport- en ontspanningsverenigingen krijgen jaarlijks een uitnodiging toegestuurd om hun aanvraag tot het bekomen van een werkingstoelage, jeugdwerkingstoelage en/of een jeugdinfrastructuurtoelage in te dienen.

We vragen om de nodige documenten om zaken te staven goed te benoemen en deze digitaal via het formulier of dropbox/WeTransfer te bezorgen.

Indientermijn

In te dienen uiterlijk 1 april. Dossiers die ingediend worden na 1 april maar uiterlijk 1 mei worden gehalveerd. Dossiers ingediend na 1 mei worden niet aanvaard.

Alle info

Opgelet!

Deze toelage is niet cumuleerbaar met betoelaging vanuit andere stadsdiensten en andere gemeenten.

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    Door corona werken we tijdelijk uitsluitend op afspraak. Leg je afspraak vast via https://afspraken.brugge.be. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be

    • Vandaag van 08:30 tot 17:00
    • Morgen van 08:30 tot 12:30 (Telefonisch te bereiken tot 17.00 u.)
    Alle openingsuren