Toelage sportclubs (dagelijkse werking)

Erkende Brugse sport-en ontspanningsverenigingen kunnen bij de Stad een toelage aanvragen ter ondersteuning van de algemene werking. Om aanspraak te maken dien je als vereniging aan enkele voorwaarden te voldoen. Ze staan, samen met de manier waarop de toelage wordt bepaald, uitgelegd in het stedelijk reglement voor erkenning en ondersteuning van sport in Brugge.

De secretarissen van de erkende Brugse sport- en ontspanningsverenigingen krijgen jaarlijks een uitnodiging toegestuurd om hun aanvraag tot het bekomen van een werkingstoelage, jeugdwerkingstoelage en/of een jeugdinfrastructuurtoelage in te dienen.

Indientermijn

In te dienen uiterlijk 1 april. Dossiers die ingediend worden na 1 april maar uiterlijk 1 mei worden gehalveerd. Dossiers ingediend na 1 mei worden niet aanvaard.

Aanvraagformulier

Om je te helpen bij de aanvraag, geven we je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze infosessie(s) op 11 en 12 maart 2019 in Mijn Brugge (Stationsplein). Op die sessies overlopen we het aanvraagformulier en geven we uitleg hoe je bijlagen online kan delen.

Inschrijven

Opgelet!
Deze toelage is niet cumuleerbaar met betoelaging vanuit andere stadsdiensten en andere gemeenten.

Deel deze pagina

Contactinformatie