Honden sensibilisering

Zorg voor je hond, je vriend, maar ook voor je buur(t)

Het stadsbestuur doet een warme oproep aan alle hondenbezitters om hun 'duit' in het zakje te doen. Zorg voor je hond, je vriend, maar ook voor je buur(t): hou je hond aan de leiband, doe zijn kakje in een zakje en gooi het in een vuilnisemmer.

De sensibiliserende borden met de duidelijke boodschap dat hondenpoep opgeruimd moet worden, herinnerden reeds in het verleden aan dit vriendelijk verzoek.

Je hond laten loslopen of hondenpoep achterlaten kan je een boete opleveren! Gemeentelijke ambtenaren vaststellers en de lokale politie houden daarom een oogje in het zeil. 

Honden aan de leiband, drollen in de vuilnisbak

Hondenpoep en loslopende honden kunnen een grote ergernis vormen. De hondenbaasjes horen natuurlijk zelf de hondenpoep op te ruimen en de hond aangelijnd te houden. Jammer genoeg gebeurt dat niet altijd. De Stad Brugge investeert in sensibilisering en in toezicht. Er worden maandelijks borden geplaatst op plaatsen waar de hondenpoep niet goed wordt opgekuist of honde worden losgelaten waar het niet mag. We nodigen graag ook de Bruggeling uit om zelf de handen uit de mouwen te steken, stel hier jouw hondenkit samen.

Hondenkit gratis online aanvragen

     

    

Bedrag

Gratis

Contactinformatie

Contactpersonen