Adres & bereikbaarheid

Voor jouw en onze veiligheid kan je enkel op afspraak langskomen. Leg je afspraak vast via afspraken.brugge.be of 050 44 8000.


Adres

Huis van de Bruggeling
Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein)
8000 Brugge


Bereikbaarheid

1. Openbaar vervoer
Het Huis van de Bruggeling bevindt zich aan het station (kant Centrum/Buiten Begijnvest). Alle bussen met een halte in Brugge stoppen aan het Stationsplein.

2. Fiets, bromfiets of motorfiets (< 125cc)
Er zijn 3.000 gratis en overdekte fietsenstallingen in de fietsenstalplaats kant Centrum aan het Station. Je kunt er ook je bromfiets of motorfiets (< 125cc) parkeren. Bovendien zijn voor wie met de fiets of de bromfiets naar het huis van de Bruggeling komt, zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd onder aan de trap. Let op, hier kan je je (brom-)fiets enkel kort parkeren.

3. Taxi
Op het Stationsplein staan er steeds taxi’s ter beschikking.

4. Auto
De Interparking Station (1.500 parkeerplaatsen) bevindt zich vlak voor het Huis van de Bruggeling. Wie zich boven parkeert, wandelt via het hellend vlak of de trapjes het Huis van de Bruggeling binnen. Sta je beneden geparkeerd, dan kan je het Huis van de Bruggeling bereiken met de lift of de trap.

Bij je bezoek aan het Huis van de Bruggeling betaalt Stad Brugge één uur parking terug. Valideer hiervoor je uitrijticket aan de balie.

Tijdens de drukke eindejaarsperiode in december en januari kan de Interparking Station afgesloten worden wanneer deze volzet is. 


Neem virtueel een kijkje in het Huis van de Bruggeling

Nog geen kans gehad om het gebouw te bezoeken? Neem virtueel een kijkje:

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    N.a.v. coronamaatregelen uitsluitend op afspraak. Maak snel en eenvoudig een afspraak via afspraken.brugge.be of op het nummer 050 44 8000. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be | vaccinatie@brugge.be

    • Vandaag van 08:30 tot 12:30 (Op zaterdag telefonisch niet bereikbaar)
    • Morgen gesloten
    Alle openingsuren