#ikkoopbelgisch shoppingroute

Lokaal shoppen zit duidelijk in de lift. En stilaan kunnen we er ook weer een uitstapje van maken. De #ikkoopbelgisch shoppingroute in Brugge neemt je mee langs de leukste Belgische winkeladresjes.

 

 

Ik Koop Belgisch plaatst vanaf juni maandelijks een nieuwe shoppingroute waarin een Belgische stad haar lokale winkels in de kijker zet. Flanders DC focust hierbij op de monobrandstores, aangevuld met enkele van de belangrijkste multibrandstores.

 

Zo doen ze dat tijdens de maand juli ook in Brugge. De route neemt #ikkoopbelgisch fans mee op een inspirerende wandeling langs 25 Brugse winkels met een sterke Belgische identiteit. Alle ingrediënten voor een geslaagde local shopping day op 1 kaartje dus.

 

Flanders DC focust hierbij op de monobrandstores zoals KOMONO, Hoet Optiek en Terre Bleue, maar multibrandstores komen ook uitgebreid aan bod. Denk maar aan winkels als Gare De Robe, Brooklyn en Mais Oui.

Bekijk hier alle Brugse winkels op deze route.

 

Vorig jaar werd de ikkoopbelgisch.be website vernieuwd om het de consument nog gemakkelijker te maken om Belgische merken en producten te ontdekken en te kopen. Nu we stilaan terug meer buiten komen, werd het dus hoog tijd om terug meer experience toe te voegen aan het lokaal kopen.

 

Meer info over dit initiatief kan je vinden op de website: www.ikkoopbelgisch.be