J.E. Sunde < Breaking Waves >

fc29f229-740a-4125-a37b-81c5331b10ab.jpeg Een songwriter en componist trouw aan de Amerikaanse traditie, maar net links van het centrum: zo beschouwt Jonathan Edward Sunde zichzelf. En met reden, want Sunde schrijft met ogenschijnlijk gemak tijdloze klassiekers die knipogen naar de groten. Denk aan Crosby, Stills, Nash & Young, Leonard Cohen, Paul Simon en de eerlijkheid van Jonathan Richman.

J.E. Sunde's laatste plaat '9 Songs About Love' werd vorig jaar uitgebracht op het grote Franse indielabel Vietnam (Christine & The Queens, Metronomy, Charlotte Gainsbourg). Met 'I Don't Care To Dance' kwam Sunde bij ons in de Radio 1 playlist terecht. Voor fans van de klassiekers én hedendaagse songsmeden als Sufjan Stevens, Tobias Jesso Jr. en Andy Shauf. Breaking Waves!


Een kraakpand voor verborgen goodies uit de broeierige onderbuik van de huidige muziekscene. Voor een kleine ticketprijs is Cactus Muziekcentrum je persoonlijke gids langsheen relevante geluiden uit de ondergrond. Noise, shoegaze, postrock en psychedelica, maar evengoed poppy elektronica en intieme singer-songwriting, steeds met een hoog DIY-gehalte. Experimentele nieuwlichters, die ver weg blijven van hypes en trends.

Nóg voordeliger met een Cactus Prikkaart waarmee je o.a. gratis naar álle concerten uit deze reeks kan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

do 25 november 2021 van 20:00 tot 23:00

Waar

Villa Bota

Park 8
8000 Brugge

Prijs

€11

Basistarief: 11,00 €; Voorverkoop: 7,00 €; Prikkaart: 0,00 €; Student redux: 5,00 €

Reserveren

Organisatie en contact

Cactus muziekcentrum