Kajakrace Brugge Studentenstad

Voor de laatste activiteit van het academiejaar 2017-2018 zorgt Brugge Studentenstad voor een unieke ervaring. Op dinsdag 24 april laten we in het hartje van de binnenstad een honderdtal studenten op de Brugse reien los. In een tweepersoonskajak proberen ze in mum van tijd een parcours af te leggen. Aan de eindmeet klauteren ze op de Snaggaardbrug en al glijdend, via een big slide, bereiken ze de finish. Wij bestellen alvast goed weer en hopen op een pak enthousiaste studenten op en rond het water.

Dit gloednieuwe evenement wordt georganiseerd door een groep enthousiaste studenten van Howest, maar is gratis toegankelijk voor alle studenten uit VIVES, KU Leuven campus Brugge, Howest, Zowe Verpleegkunde, Vesaliusinstituut en het Europacollege. Inschrijven kan via de studentenvoorzieningen van je hogeschool. 

sfeerbeeld kajakrace

Wanneer
Dinsdag 24 april 2018 van 18u tot 21u.

Waar
Brugse reien, ter hoogte van de Lange Rei en Snaggaardbrug

Tickets
Gratis toegang voor studenten uit VIVES, KU Leuven campus Brugge, Howest, Zowe Verpleegkunde, Vesaliusinstituut en Europacollege.

Inschrijven verplicht via:
Stuvo Howest op de campus of via sport@howest.be
Stuvo VIVES op de campus of via www.stuvoloods.be
Zowe Verpleegkunde via annemie.dewispelaere@zowe.be
Vesaliusinstituut via tom.compernolle@vesaliusinstituut.be
Europacollege via julie.ortegat-traen@coleurope.eu 

Organisatie
Studenten Howest (richting Sport & Bewegen) in opdracht van Brugge Studentenstad (= stuvo Howest, stuvo VIVES, student affairs Europacollege, Zowe Verpleegkunde, het Vesaliusinstituut en stad Brugge).

Deel deze pagina