Kerstbomen voor de handelaars in de poortstraten

Stad Brugge wil de poortstraten de komende kerstperiode graag extra in de kijker plaatsen door een gratis kerstboom aan de handelaars te leveren. Dit geeft een mooi en groen gegeven, en zal voor genoeg sfeer zorgen tijdens de feestdagen.

Wij bezorgen graag nog wat extra informatie:

Type boom:
Fijnsparren, Picea abies, in pot

(Totale lengte van  2,5 à 3 meter, breedte van circa 0.9m en tenminste 2,5 m tussen de onderste takken en de top, zodat er nog 0.5 m stamlengte zonder takken. Het stamgedeelte van 0.5 m lengte heeft overal een gelijke dikte van ± 4 cm)

Bevestiging:
De handelaar staat zelf in voor de plaatsing van de kerstbomen en de verlichting. De bomen kunnen vastgemaakt worden door de handelaar met snelbinders of in pot geplaatst worden aan de gevel.

Straten:

Hoogstraat, Langestraat, Ezelstraat, Sint-Jakobsstraat, Smedenstraat, Katelijnestraat, Gentpoortstraat, Mallebergplaats, Philipstockstraat, Vlamingstraat, Academiestraat, Niklaas Desparstraat, Breidelstraat, Sint-Amandsstraat, Eekhoutstraat, Wollestraat, Noordzandstraat, Steenstraat, Zuidzandstraat, Geldmuntstraat, handelaars in Lissewege en Dudzele.

Periode:
De kerstbomen mogen geplaatst worden na levering en in de 2de week van januari kan je deze terug verwijderen.

De kerstbomen kunnen mee met de groen afvalophaling door IVBO in sector 1 (binnenstad) op 7 januari 2021. Wij verwijzen daarbij graag naar de afvalkalender voor 2021 waar u de data ook kan raadplegen.

Interesse? 

Vul dan zeker vóór 1 november 2020 het online formulier in via: www.brugge.be/kerstbomenwinkelspoortstraten.

Voorwaarden

  • De kerstbomen worden tegen de gevel geplaatst;
  • De handelaar staat zelf in voor de plaatsing en verlichting;
  • Laat altijd een doorgang van minimum 1 meter vrij.

Procedure

Inschrijven kun je vóór 1 november 2020 via het online formulier: www.brugge.be/kerstbomenwinkelspoortstraten.

 

Bedrag

Gratis.