Kleurwedstrijd Cultuurcentrum: win duotickets voor familievoorstelling

8
aug
2019

Cultuurcentrum Brugge viert dit jaar feest! De Koninklijke Stadsschouwburg blaast 150 kaarsjes uit. De programmatie van de familievoorstellingen van Cultuurcentrum Brugge is volgend seizoen gehuld in een feestelijk kleedje.

Dat belooft heel wat sensationele pretmomenten voor de kinderen en hun (groot)ouders in de Koninklijke Stadsschouwburg en ver daarbuiten. Er zijn dan ook heel wat unieke voorstellingen te ontdekken in de nieuwe brochure met de familievoorstellingen.

Schepen voor Cultuur Nico Blontrock: “Om het extra feestelijk te maken, maken de kinderen dit jaar kans op één van de vijf duotickets voor een familievoorstelling van Cultuurcentrum Brugge naar keuze. Alle ingezonden tekeningen krijgen begin november ook een plaats in de Koninklijke Stadsschouwburg binnen het familiefestival KRIRAK. Op die manier willen we jong en oud betrekken bij de bijzondere viering van onze Koninklijke Stadsschouwburg.”

Kleurplaat downloaden

De kleurplaat kan op www.ccbrugge.be/familie gedownload worden. Kinderen die de tekening inkleuren en op Autoloze Zondag, zondag 15 september, aan de stand van Cultuurcentrum Brugge op de Cultuurmarkt afgeven, maken kans op één duoticket voor een familievoorstelling naar keuze (zolang de bezetting het toelaat).

Tekeningen kunnen ook aan de balie van Cultuurcentrum Brugge (Sint-Jakobsstraat 20, Brugge) worden afgehaald en ingediend en dit nog tot en met vrijdag 27 september. Na die datum worden de winnaars geselecteerd en persoonlijk verwittigd.

Meer info over de wedstrijd, de familievoorstellingen en de te downloaden tekening op ww.ccbrugge.be/familie en bij Cultuurcentrum Brugge, Sint-Jakobsstraat 20, 8000 Brugge, tel. 050 44 30 60.

Deel deze pagina